vrijdag 11 september 2015

Anticonceptiepillen veroorzaken borstkanker en andere ziekten

Vrouwen die anticonceptiepillen met een hoge dosis oestrogeen en enkele andere stoffen gebruiken hebben een verhoogd risico op borstkanker, aldus een onderzoek van de American Association for Cancer Research.

Doodsbang als ze is voor de Big Pharma en het reguliere gezondheidssysteem concludeert hoofdonderzoekster Elisabeth F. Beaber het volgende:
"Onze resultaten suggereren dat het gebruik van hedendaagse orale anticonceptiva in het afgelopen jaar wordt geassocieerd met een verhoogd risico op borstkanker ten opzichte van vrouwen die nooit of langer dan een jaar geleden orale anticonceptie hebben gebruikt en dat dit risico afhankelijk is van de samenstelling van de anticonceptiepillen."

Bij het onderzoek werden 1100 met borstkanker gediagnosticeerde vrouwen betrokken. Ook werden de digitale gegevens van apotheken met gedetailleerde informatie over het gebruik van orale anticonceptie, waaronder de naam van de pil, de dosering en de duur van het gebruik, verzameld. De studie bewees dat recente gebruik van orale anticonceptiva in vergelijking met geen of niet recente gebruik, het risico op borstkanker aanzienlijk verhoogt!

De pil intervenieert in lichaamsprocessen  en veroorzaakt ziektes

Pillen met een hoge oestrogeen dosis verdrievoudigen bijna 2,7 maal het risico op borstkanker, terwijl pillen met een gematigde oestrogeen dosis het risico 1,6-voudig verhogen. Pillen met ethynodioldiacetaat verhogen het risico 2,6-voudig en trifasische combinatie pillen met een gemiddelde van 0,75 milligram norethindron verhogen het risico 3,1-voudig. Dat zijn dus flinke verhogingen. Pillen met lage oestrogeen gehaltes verhogen het risico niet, aldus hoofdonderzoekster Beaber en haar collega's.

Een andere reden waarom de onderzoekers zo bang zijn ligt in het volgende: De Eugenetische elite wil het aantal mensen op de wereld drastisch verminderen. Daarom stimuleren ze ook het gebruik van anticonceptiepillen en willen ze geen negatieve publiciteit over deze pillen. Wie meegaat met de heersers wordt beloond en wie dat niet doet bestraft. Wetenschappers zijn dan ook bang om conclusies te trekken tegen, de door de elite doorgedrukte heersende medische, culturele of sociale opvattingen.

Daarom is het niet verwonderlijk dat de onderzoekers in kwestie zeggen dat de conclusies via andere onderzoeken bevestigd moeten worden en dat borstkanker onder jonge vrouwen zeldzaam is. Jonge vrouwen kunnen dus gewoon hun lichaam met anticonceptie en andere Big Pharma medicijnen, blijven vernietigen.

Merkwaardigerwijze geven ze wel aan dat bij eerdere studies is gebleken dat het risico op borstkanker bij vrouwen die anticonceptiepillen gebruiken minder wordt wanneer ze stoppen met deze pillen. Als het gebruik van deze pillen het kankerrisico verhoogd en het stoppen van het gebruik het risico vermindert is er maar één conclusie mogelijk: Anticonceptiepillen veroorzaken borstkanker.

Big Pharma oplossing voor borstkanker; nog meer schadelijke therapieën en medicijnen 

Anticonceptiepillen zijn vooral voor "donkere" vrouwen gevaarlijk. Overigens verhoogt ook abortus het risico op borstkanker.
Big Pharma medicijnen, waaronder de anticonceptiepillen hebben vele bijwerkingen. Naast borstkanker kunnen anticonceptiepillen bij vrouwen ook hoge bloeddruk en beroertes veroorzaken.

Deze pillen verhogen het oestrogeen gehalte bij vrouwen, zijn slecht voor lichaamsorganen en veroorzaken ook andere ernstige ziektes zoals hart-en vaatziekten, andere kankersoorten (baarmoederhalskanker, eierstokkanker) galblaasaandoeningen, hoofdpijn en Candida. Kies dus andere anticonceptiemethoden indien u niet zwanger wilt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten