zaterdag 13 december 2014

Hoe ontstaat kanker?

Kanker is een dodelijke ziekte die steeds vaker voorkomt. Zelfs de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) erkent dat kanker sterk zal toenemen de komende jaren. De wetenschap en de industriële en technologische ontwikkelingen in o.a. de voedsel- en gezondheidssector zouden eigenlijk de mensheid moeten dienen. In plaats daarvan zijn ze juist een groot gevaar en veroorzaken steeds meer ernstige ziekten zoals kanker. Waarom krijgen sommige mensen kanker en anderen niet? Waarom genezen sommigen en anderen niet?

Deficiëntie en toxiciteit 

Het menselijk lichaam is opgebouwd uit miljarden microscopisch kleine cellen. Er zijn 2 redenen waarom de cellen in ons lichaam beschadigd worden en niet meer goed functioneren: deficiëntie en toxiciteit.

Onze cellen disfunctioneren en creëren een voedingsbodem voor fysieke problemen als ze de voeding die ze nodig hebben om goed te functioneren niet genoeg krijgen (dwz tekort aan voedingswaarde). Bovendien worden de cellen blootgesteld aan schadelijke effecten die hun oorspronkelijk ontworpen functie kunnen beschadigen (dwz giftigheid).

Kankercel

Oorsprong van kanker

Dus wat is kanker? Kanker is niet alleen de tumor of bult. Dat zijn slechts de symptomen van de kanker. Dus het verwijderen van de bult heeft weinig zin.; het komt weer terug. Kanker is het resultaat van slecht functionerende cellen die grotendeels te wijten zijn aan een interne tekort en een externe toxiciteit. In de wereld zijn er vele fondsenwervers, medicijnen, chirurgische ingrepen, bestralingen of synthetische (nep) vitaminen, maar desondanks neemt kanker niet af maar juist toe! Omdat kanker echter Big Business is, zijn er veel groepen die er belang bij hebben ervoor te zorgen dat mensen de leugen geloven, dat als ze blijven doneren of de nieuwste medicijn gebruiken, het kanker probleem opgelost zal worden. Degenen die oprecht zijn misleid of degenen die hun financiële winst belangrijker vinden dan het welzijn van de mensen, bestendigen deze kanker mythen. De politiek en mythes over kanker die in de media door de "Big Pharma" en de medische establishment worden uitgedragen doen mensen meer kwaad dan de ziekte zelf.

Er zijn gelukkig oprechte artsen die de waarheid verkondigen maar in grote lijnen is de medische tirannie slechts geïnteresseerd in medicijnen, chirurgie en bestralingen, omdat deze de ziekte handhaven daar ze alleen de symptomen bestrijden, en niet de oorzaak. Vergiftiging proberen te verhelpen met meer toxiciteit in het lichaam (in de vorm van geneesmiddelen, enz.) is niet de oplossing.

Veel geld te verdienen in de eindeloze "strijd" tegen kanker

Niet alleen kanker maar eigenlijk alle ziekten ontstaan als gevolg van voedingstekorten en toxiciteit en niet door een gebrek aan nieuwe medicijnen, bestralingen of een operatie. Maar dat is wat men u wil laten geloven, dat u niet kunt helen zonder "medische interventie" zodat u afhankelijk en controleerbaar blijft. Feit is dat het menselijk lichaam zo ontworpen is dat het zichzelf kan helen. U heeft geen vaccinaties en medicijnen nodig Als u een wond heeft, heelt het lichaam zelf de wond indien u uw lichaam de benodigde nutriënten aanlevert. U hoeft daarvoor geen aanwijzingen te geven of inspanningen te verrichten, maar slechts de instrumenten (nutriënten) aanreiken die het lichaam nodig heeft.

Het menselijk lichaam is zo ontworpen dat het zichzelf kan helen. Echter de dode, bewerkte voedingsmiddelen die veel mensen dagelijks eten en die veel toxines en weinig voedingsstoffen bevatten, belemmeren niet alleen de zelfgenezende eigenschappen van het lichaam, maar creëren ook de omgeving waarin toxische ziekten zoals kanker ontstaan​​. Zelfs organisch voedsel bevat minder voedingsstoffen dan voorheen. Daar naast zijn er ook andere externe schadelijke factoren. Helaas is het ontsnappen daaraan heel moeilijk. 

Zoals altijd is voorkomen dus beter dan genezen, als het überhaupt nog te genezen is met de "medische interventies". Het tegengaan van interne deficiëntie en externe toxiciteit is niet makkelijk. Gezond eten, met veel groente en fruit geeft u in ieder geval meer nutriënten dan andere voeding. Ook noten en zaden en glutenvrije granen zijn goed. Vermijd suiker en vlees. Dit versterkt uw immuunsysteem. Daarnaast kunt u de schadelijke effecten van externe oorzaken (luchtvervuiling etc) beperken. Maar let ook op psychologische factoren zoals stress. Stress verzwakt uw immuunsysteem en maakt u meer ontvankelijk voor ziekten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten