vrijdag 24 januari 2014

Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil !

Bij velen heerst er de misvatting dat wetenschap of technologie per definitie goed is. Wetenschap op zich is echter, niet goed of slecht; het is een middel voor een doel. Het hangt van de intentie en het gebruik af. Wetenschap is kennis. En kennis is macht. Macht in de handen van "criminelen" is zeer gevaarlijk. Zo ook met de "medische" wetenschap. Die valse "wetenschap", de dogmatische op vervalste bewijzen gebaseerde wetenschap, is helaas het grootste gevaar voor de mensheid. Dit mede dankzij onbetrouwbare gezondheidsorganisaties en toezichthouders.


Hedendaagse wetenschap is tegen de mens.

De wetenschap, onder controle van occulte elitaire groepen zoals Eugenisten (Übermensch aanhangers waaronder Bill Gates), willen de wereldbevolking drastisch verminderen. Ze willen niet alleen de geboorte verminderen maar tegelijkertijd ook de sterftecijfers/ernstige ziekten verhogen o.a. door: het verstoren van het hormoonsysteem, verborgen chemicaliën in voedsel, zware metalen, genetische manipulatie en neurologische verstoorders. Dit uiteraard onder het mom van "het helpen van de mensheid". Het is derhalve belangrijk te kijken wat mensen eigenlijk doen en niet alleen te luisteren naar wat men zegt (te doen). 

Voor hun sinistere doelen misbruiken deze machtswellustige controle "maniakken" ook helaas veel wetenschappers die bereid zijn de mensheid te verraden voor geld, status en het verlangen bij de elite te horen. Maar wat zij niet inzien is dat ook zij of hun familie, uiteindelijk slachtoffer zullen worden.

De mens is nu blootgesteld aan ontelbare zichtbare en onzichtbare gevaren. Voor een gezonde levensstijl is er kennis, alertheid en doorzettingsvermogen vereist. Het is niet alleen belangrijk te weten wat gezond is, maar ook te weten welke gevaren u dient te vermijden. We zullen in de serie artikelen "Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil!" ingaan op de leugens van de "medische wetenschap" en de grootste gevaren ervan voor de mensheid. 

Dit was de introductie tot de serie "Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil!".  Lees hier het eerste deel.

Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 1: GMO's
Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 2: Vaccinaties
Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 3: Fluoride
Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 4: Medicijnen
Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 5: Voedingsadditieven
Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 6: Pesticiden
Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 7: Chemotherapie
Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 8: Plastic
Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 9: Cosmetica
Vertrouw ons. Sterf voor uw eigen bestwil ! Deel 10: Nucleaire straling

Geen opmerkingen:

Een reactie posten